zondag 10 januari 2010

ROWWEN HEZE

Het waas zondag in 't zuiden
Niks an de hand en wat d'r gebeurde
Keumt merg pas in de krant...

Maar vandaag natuurlijk al op deze blog.



Het leek wel of het een veredeld zondagmiddag uitstapje was. Nette overhemden, dames keurig in de rok, waar waren de oude t-shirts die later vol biervlekken zouden zitten? Ze waren er godzijdank, want eerlijk is eerlijk, bij Rowwen Heze moet je toch minimaal 1 keer een glas bier op je donder hebben gekregen.

Rowwen Heze heeft in de jaren wel zoveel nummers in hun repertoire dat je weet dat ze niet alles kunnen spelen. Natuurlijk, Neus Umhoeg, Roeie Klied, Zondag in 't Zuiden, ze zijn langs gekomen. Een strakke set waar ik in het begin wat vermoeidheid bespeurde. De mannen waren vanochtend vanuit Limburg komen rijden, "Vanaf Roosendaal hebben we in een sneeuwstorm gestaan, het scheelde niet veel of we hadden hier niet op tijd geweest. " Een 5 nummers verder was de zaal warm en kwamen de mannen in hun flow. Een mooie afwisseling van heerlijke luisterliedjes met up-tempo Tex-Mex nummers. Het was weer mooi om Rowwen Heze live te zien. "Zeeland, hopelijk tot snel!" Nou, dat hoop ik ook. En ik ben er weer bij!

Met de glazen bier is het natuurlijk goed gekomen. Mark zat heel de middag aan de Spa Blauw, maar was tot 3 keer toe het slachtoffer van een gele rakker. Zo hoort dat.

Geen opmerkingen: